Kaartlezers

« KABA EVOLO
Elektronische sluitsystemen

Overzicht
De moderne Kaba-lezers en registratie units en kunnen elk component, zoals deuropeners, motorsloten, sluizen en automatische deuren, in werking stellen.

Eigenschappen
Zij passen in elke standaard inbouwdoos.
Kan op een wand bevestigd worden (externe bedrading) of in de muur ingebouwd worden (interne bedrading).
Kan geïnstalleerd worden met schilden van andere leveranciers, dus u kunt het aan uw interieur aanpassen.
Geschikt voor mooie omgevingen, zoals moderne gebouwen, liften, infrastructuur. Geschikt voor buitengebruik.
De nieuwste reeks lezers is bekroond met de prestigieuze IF product design-award.

Componenten

Elektronische sluitsystemen en RFID lezers - Kaba compact reader

De Kaba compactlezer is geschikt voor binnengebruik. Het omvat een registratie eenheid die een aangeboden pas 'leest' en de gebruiker identificeert.

Er is een geïntegreerde controle eenheid die beslist of deze pas de juiste autorisatie heeft en de deur geopend mag worden.Elektronische sluitsystemen en RFID lezers - Kaba exos LA-PCDe Kaba registratie-unit 90 03 is een slanke online lezer, die op smalle plekken gemonteerd kan worden, bijvoorbeeld op deurframes, ook van metaal. Deze lezer heeft een hoog beveiligingsniveau dankzij de gecodeerde communicatie met de interne controle eenheid.

Elektronische sluitsystemen en RFID lezers - Kaba remote reader

De manipulatiebestendige Kaba 'remote reader' (lezer op afstand) voor buitengebruik. Hoewel de registratie eenheid zelf aan de buitenzijde van de deur geïnstalleerd is, wordt de controle eenheid op een veilige plek binnen geïnstalleerd. De twee eenheden zijn met een kabel verbonden. Ook geschikt voor toepassingen in zware klimaatsomstandigheden.

Elektronische sluitsystemen en RFID lezers - LA-KT

Kaba biedt registratie eenheden in diverse vormen aan, die gemakkelijk aan elke ruimte en veiligheidspecifieke omgeving aangepast kunnen worden. Bijvoorbeeld onzichtbaar gemonteerd in het deurblad, bij ingebouwde kastjes of opvallend geïnstalleerd op glas, metaal, beton of andere materialen.

PDF: