Virtueel netwerk

« XESAR
Elektronische sluitsystemen

Xesar 2.0 en het virtuele netwerk

Het virtuele netwerk vormt het kernstuk van de Xesar Release 2.0. Het Xesar gebruikt de beschikbare identificatiemedia voor de gegevensuitwisseling tussen de software en de deuren. Op die manier blijft het systeem altijd up-to-date.

Zo werkt het

 

Op een centraal codeerstation* worden de identificatiemedia geactualiseerd met nieuwe informatie (blacklist). Op de route door het gebouw wordt dit vervolgens aan de deuren doorgegeven. Daarbij werken de identificatiemedia de status van de deuren bij en verzamelen informatie van de deuren (batterijstatus, passages, gewiste gegevens of passages met geblokkeerde identificatiemedia). Deze informatie wordt doorgegeven aan het codeerstation, beoordeeld en in de software wordt de veiligheidsstatus geactualiseerd.

* Vanaf het najaar 2015 ook met de wandlezer mogelijk.

Xesar 2.0 en het overzichtelijke dashboard

 

Met het overzichtelijke dashboard bij Xesar 2.0 is beveiliging transparanter dan ooit tevoren! Is de blacklist aan alle deuren doorgegeven? Zijn er deuren geopend met een verloren identificatiemedium? Dergelijke vragen worden overzichtelijk en ogenblikkelijk beantwoord door het nieuwe dashboard.

De voordelen van Xesar 2.0 op een rijtje

 

  • Xesar-virtueel netwerk
  • Ogenblikkelijk afleesbaar op het dashboard:
    welke media staan op de blacklist?
    welke deuren hebben de bijgewerkte blacklist al ontvangen?
  • Automatisch deactiveren van geblokkeerde identificatiemedia door de deurcomponent
  • Praktische sjablonen voor tijdprofielen of automatische continue openingen
  • Overzichtelijke weergave van de onderhoudstaken