Oplossingen

« XESAR
Elektronische sluitsystemen

Office

  • Xesar-office

Agentschappen, architectenbureaus, advocatenkantoren, gemeentehuizen, uitgeverijen, IT-dienstverleners, overheidsgebouwen, ministeries, openbare diensten, banken

Veiligheid bij het zakendoen

 

Medewerkers, klanten, leveranciers; in een bedrijf komen en gaan elke dag talloze mensen. Daarnaast is het uiterst veilige sluitsysteem Xesar zo flexibel dat het individueel aan de omvang en de behoeften van uw onderneming aangepast kan worden. Het unieke voordeel: ondanks de uiterst complexe, moderne sluittechnologie is Xesar buitengewoon eenvoudig toe te passen en te installeren. 

Groot- & detailhandel

  • Xesar-handel

Winkels, tankstations, magazijnen, supermarkten, garages, winkelcentra

Perfect geregeld

 

Ploegendienst, part-timers, een hoog personeelsverloop en werken met stagiaires: de handel kent een groot aantal organisatorische uitdagingen. Daardoor zijn de eisen aan een veilig en flexibel sluitsysteem ook bijzonder streng. Xesar voldoet er met gemak aan.

Gezondheidszorg

  • Xesar-gezondheidszorg

Artsen, apotheken, fysiotherapeuten, eerste-hulp-instanties, groepspraktijken, poliklinieken, ziekenhuizen, rehabilitatiecentra, verzorgingstehuizen

Gezond en veilig

 

Juist binnen de gezondheidszorg zijn er uiterst gevoelige zones waartoe niet iedereen toegang mag hebben. Om daarvoor te zorgen en tegelijk te garanderen dat het medisch personeel snel toegang tot iedere zone kan krijgen, is een uitermate veilig en tegelijk uiterst flexibel sluitsysteem vereist. Met Xesar is dit gegarandeerd. 

Onderwijs

Autorijscholen, kinderdagverblijven, muziekscholen, scholen, opleidingscentra, bibliotheken, universiteiten, instituten voor hoger beroepsonderwijs

Optimaal veilig onderwijs

 

Scholen en universiteiten zijn complexe gebouwen met voortdurend andere bezoekers. Ze verlangen een oplossing in de vorm van een totaalpakket. Een oplossing als Xesar. Op het hoogste veiligheidsniveau, verbazend eenvoudig toe te passen en exact op maat voor alle omstandigheden.

Bedrijfsgebouwen

  • Xesar-bedrijfsleven

Houtbewerkingsbedrijven, installatiebedrijven, dakdekkers, garages, fabrieken

Elke afdeling beveiligd

 

De toekenning van toegangsrechten aan diverse personen en binnen bepaalde zones moet snel, eenvoudig en traceerbaar zijn. Op die manier wordt ervoor gezorgd dat kwetsbare zones alleen toegankelijk zijn voor bevoegd personeel, terwijl leveranciers tegelijk snel en gecontroleerd toegang krijgen. Dit alles is mogelijk met Xesar.

Cultuur- & vrijetijdsinstellingen

  • Xesar-cultuur

Bars, restaurants, pensions, galerieën, kerken, bioscopen, schouwburgen, stadions, musea

Gegarandeerd een genoegen

 

Een snel naar binnen en naar buiten gaan en een snelle evacuatie in noodsituaties, bv. in een stadion, moet gewaarborgd zijn. Hier komt Xesar aan alle eisen tegemoet. Het uiterst veilig sluitsysteem biedt met een breed productgamma voor iedere behoefte de juiste oplossing. 

Infrastructuurvoorzieningen

  • Xesar-infrastructuur

Taxibedrijven, koeriersdiensten, brandweer, energiecentrales, wegrestaurants, stations, logistieke centra

Helemaal volgens plan

 

Openbaar toegankelijke gebouwen met een hoge bezoekfrequentie moeten voldoen aan hoge eisen. Vooral wanneer ze meerdere functies onder één dak verenigen, is een sluitsysteem met een totaalconcept noodzakelijk. Xesar maakt een individuele en flexibele planning van elke afzonderlijke toegang mogelijk.

Woningen & wooncomplexen

  • Xesar-wonen

Huurwoningen, begeleide woonprojecten, wooncomplexen, studentenhuizen

Optimaal wooncomfort

 

Veelzijdige woonprojecten hebben ook een veelzijdig sluitsysteem nodig. Met Xesar is dit gegarandeerd. Of het nu gaat om de deur van de woning, de kelder, de vrijetijdsruimte of de gemeenschappelijke tuin, Xesar biedt eenvoudige, veilige en individuele toegang.