Oplossingen

« AIRKEY
Uw mobiele telefoon als sleutel

Oplossingen

Dienstverlenende bedrijven

  • Dienstverlenende bedrijven

Mobiele verplegingsdiensten, onderhouds- en servicediensten, veiligheidsdiensten, leveranciers, telecombedrijven

Mobiele veiligheid

 

AirKey is optimaal wanneer de mobiliteit hoog is en betrouwbaarheid en flexibiliteit tot de belangrijkste voorwaarden behoren. Vanaf een centraal punt kunnen toegangsrechten bv. aan personen in de mobiele verpleging worden verstrekt. Of ze worden snel en desgewenst tijdelijk beperkt verstrekt aan medewerkers van veiligheids- en onderhoudsdiensten. 

Bedrijven met meerdere vestigingen

  • Filiaalnet

Supermarkten, tankstations, drogisterijen, doe-het-zelfzaken, distributie- en horecaketens

Dynamische veiligheid

 

AirKey is een flexibel, uitermate goed aan te passen sluitsysteem. Het is ideaal voor bedrijven met meerdere vestigingen. Zo kunnen filiaalhouders of de verantwoordelijken in de hoofdvestiging snel en onbureaucratisch toegangsrechten, eventueel tijdelijk beperkt, verstrekken of intrekken via een eenvoudige user interface.

Kleine bedrijven & Shared Offices

  • Kleine bedrijven

EĆ©nmansbedrijven, gemeenschappelijke kantoorruimten (Shared Offices), advocatenkantoren, artsenpraktijken, apotheken, restaurants, kleine bedrijven 

Flexibele veiligheid

 

AirKey biedt tegelijk veel flexibiliteit en optimale veiligheid. Toegangsrechten kunnen via een eenvoudige, internetgebaseerde user interface worden beheerd. Het online-systeem op de achtergrond wordt centraal door EVVA beheerd.

Particuliere gebouwen

  • Particuliere huishoudens

Eengezinswoning, weekendhuis, flatgebouw, clublokaal, groepsruimte 

Onbekommerd veilig

 

AirKey is ook in de particuliere sector uiterst praktisch. De installateur, de schoonmaakster of de monteur moeten flexibel en tijdelijk beperkt toegang kunnen krijgen. Dat is mogelijk met AirKey. Daarnaast is de cilinder met batterijen snel en eenvoudig te monteren. De ingebruikname gebeurt via de smartphone.